Uutiset 2018

Löydä yhteistyökumppani Venäjältä kulttuurin ja taiteen hankkeisiin - haku meneillään

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi järjestetään jo 19. kerran, tänä vuonna Savonlinnassa 28.–29.9.2018. Kulttuurifoorumin tarkoituksena on avustaa sopivan yhteistyökumppanin löytämisessä taiteen ja kulttuurin hankkeisiin ja käynnistämään yhteistyö. Meneillään on kaikille avoin yhteistyökumppanihaku, jossa kulttuurifoorumiin on suomalaisten vuoro tehdä hanke-ehdotuksia venäläisille toimijoille 28.2.2018 mennessä. Venäläiset toimijat vastaavat suomalaisten ehdotuksiin 31.5.2018 asti.

Foorumin pääteemana on kulttuurimatkailu, mutta kaikki kulttuuri- ja taidealojen hankkeet ovat tervetulleita. Kulttuurifoorumin piiriin voi tuoda myös jo olemassa olevan yhteistyön ja neuvotella sen jatkosta. Kulttuuriyhteistyöhön voivat hakeutua niin erilaiset organisaatiot ja yhteisöt kuin yksittäiset toimijatkin. Mukana on sekä ammattilais- että harrastajatoimijoita.

Kulttuurifoorumissa on mahdollista neuvotella venäläisen yhteistyökumppanin kanssa tulkin avustuksella ja osallistua mielenkiintoisiin seminaareihin ja tapaamisiin. Tapahtumassa voi myös verkostoitua laajemmin muiden toimijoiden kanssa sekä saada hanke- ja rahoitusneuvontaa. Yhteistyökumppanit hakevat rahoituksen hankkeilleen itse. Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin internet-sivuilla on vinkkejä rahoituslähteistä. Yhteistyökumppanin hakeminen foorumin kautta on ilmaista, eikä haku ole vielä sitova päätös yhteistyöstä. Suomessa järjestettävän foorumin osallistumispaketin hinta on noin 150 euroa. Foorumipäiviin ilmoittaudutaan kesäkuussa. Päätapahtumapaikat ovat Savonlinnasali ja Taidelukio.

Lue lisää:


Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa